واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

 اعتراض شدید طالبان به سازمان ملل + جزئیات

وزارت امور خارجه حکومت سرپرست طالبان، در بیانیه‌ای ضمن مثبت خواندن بخش‌هایی از گزارش اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد درباره افغانستان گفت: این سازمان به جای جانبداری در گزارش‌ها و رفتار خود، دقت و بی‌طرفی به کار گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری صدای افغان (آوا) گزارش داد: وزارت امور خارجه حکومت سرپرست طالبان، با انتشار اعلامیه‌ای در واکنش به گزارش اخیر سازمان ملل متحد تاکید کرد: طالبان بخشی از گزارش اخیر دبیر کل سازمان ملل متحد و سخنرانی رییس یوناما در شورای امنیت را که به دستاورد‌ها و پیشرفت‌های حکومت سرپرست، درک اثرات نامطلوب تحریم‌های بانکی و اقتصادی بر مردم افغانستان و تداوم کمک‌های بشری اشاره شده است؛ مثبت ارزیابی می‌کند.

به گفته این وزارتخانه، طالبان، اما به شماری از «اتهامات بی‌اساس، مکانیزم غیر علمی تهیه گزارش و پرداختن به موضوعات خارج از مأموریت»؛ اعتراض شدید دارد و توصیه می‌کند که ملل متحد به‌جای سطحی نگری و جانبداری در گزارش‌ها و رفتار خود، دقت و بی‌طرفی به کار گیرد.

این وزارتخانه همچنین گفته است معرفی افغانستان به عنوان کشوری در حال جنگ، و پخش فضای ترس و معرفی افغانستان به عنوان منبع و محل خطر از دید حکومت سرپرست غیر قابل قبول است.

در بخش دیگری از بیانیه طالبان آمده است که برای تحقق منافع مشترک در چارچوب «دین اسلام» تلاش کرده است.

سازمان ملل متحد به تازگی در گزارشی ضمن استقبال از بعضی پیشرفت‌ها در افغانستان، راجع به حضور گروه‌های تروریستی ابراز نگرانی و بر ایجاد حکومت فراگیر تاکید کرده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار