جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است

 اعتراض شدید طالبان به سازمان ملل + جزئیات

وزارت امور خارجه حکومت سرپرست طالبان، در بیانیه‌ای ضمن مثبت خواندن بخش‌هایی از گزارش اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد درباره افغانستان گفت: این سازمان به جای جانبداری در گزارش‌ها و رفتار خود، دقت و بی‌طرفی به کار گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری صدای افغان (آوا) گزارش داد: وزارت امور خارجه حکومت سرپرست طالبان، با انتشار اعلامیه‌ای در واکنش به گزارش اخیر سازمان ملل متحد تاکید کرد: طالبان بخشی از گزارش اخیر دبیر کل سازمان ملل متحد و سخنرانی رییس یوناما در شورای امنیت را که به دستاورد‌ها و پیشرفت‌های حکومت سرپرست، درک اثرات نامطلوب تحریم‌های بانکی و اقتصادی بر مردم افغانستان و تداوم کمک‌های بشری اشاره شده است؛ مثبت ارزیابی می‌کند.

به گفته این وزارتخانه، طالبان، اما به شماری از «اتهامات بی‌اساس، مکانیزم غیر علمی تهیه گزارش و پرداختن به موضوعات خارج از مأموریت»؛ اعتراض شدید دارد و توصیه می‌کند که ملل متحد به‌جای سطحی نگری و جانبداری در گزارش‌ها و رفتار خود، دقت و بی‌طرفی به کار گیرد.

این وزارتخانه همچنین گفته است معرفی افغانستان به عنوان کشوری در حال جنگ، و پخش فضای ترس و معرفی افغانستان به عنوان منبع و محل خطر از دید حکومت سرپرست غیر قابل قبول است.

در بخش دیگری از بیانیه طالبان آمده است که برای تحقق منافع مشترک در چارچوب «دین اسلام» تلاش کرده است.

سازمان ملل متحد به تازگی در گزارشی ضمن استقبال از بعضی پیشرفت‌ها در افغانستان، راجع به حضور گروه‌های تروریستی ابراز نگرانی و بر ایجاد حکومت فراگیر تاکید کرده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر